Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Welkom op de website van Muziekvereniging Valuas uit Venlo!

MV Valuas, waar muziek en plezier maken heel goed samen gaan!

Laatste Nieuws

Oud-leden gezocht voor 25-jarig jubileum

Ben je ooit musicerend lid geweest van Stella Duce, Majorette Drum- en Brassband Venlo (MDB Venlo) of Muziekvereniging Valuas? Lees dan gauw verder!

MV Valuas bestaat dit jaar alweer 25 jaar! En dat willen we groots vieren met o.a. een jubileumconcert en een reünie. Houd daarom het weekend van 24 en 25 november maar alvast vrij.

Zaterdag 25 november: MV Valuas reünie

Voor alle (oud-)leden van MV Valuas en haar voorgangers. Zet deze datum maar alvast in je agenda, want het wordt erg leuk! T.z.t. volgt meer informatie.

Vrijdagavond 24 november: jubileumconcert Valuas Veur Venlo (in Feestzaal Ut Tref)

Met de mogelijkheid om als projectmuzikant hieraan deel te kunnen nemen! Dus een tijdje weer meedoen, zonder lidmaatschap of verdere verplichtingen.
Hoe leuk zou het zijn om weer eens een tijdje mee te spelen met de brassband, bijvoorbeeld op cornet of bas? Of bij de percussiongroep? En oude vrienden en bekenden te zien? Zonder langdurige verplichtingen of lidmaatschap. We bieden je als oud-lid de mogelijkheid om als projectmuzikant kosteloos voor een tijd mee te musiceren, met als afsluiter ons jubileumconcert Valuas veur Venlo.

Vanwege ons 25-jarig bestaan wordt dit grootser en anders aangepakt dan gewoonlijk:
* we willen met dit concert iets terug doen voor Venlo door de opbrengst van de kaartverkoop te schenken aan een nog nader te kiezen kansarme doelgroep
* er komt meer aan bod dan alleen de muziek van de brassband en de percussiongroep, zoals samenwerking met zang en….  dat verklappen we nog niet...

Hoe gaat dat in zijn werk?

Vanaf 22 september kun je iedere vrijdag (19.30-21.45 uur) met de brassband mee repeteren, of vanaf 18 september iedere maandag (20.00-21.30 uur) met de percussiongroep. Ons repetitielokaal is nog altijd in Venlo-Zuid (boven Feestzaal Ut Tref in de Hendrikxstraat).
Een instrument lenen is weer mogelijk. Na aanmelding krijg je meer praktische informatie, zoals het afstemmen van je niveau en het doorsturen van partituren.

Interesse? Meld je dan aan vóór 1 juli bij

Ramon de Brouwer, sectieleider brassband

* e-mailadres: brassband@mvvaluas.nl
* telefoonnummer: 06-83945614

Luuk Titulaer, sectieleider percussiongroep

* e-mailadres: percussion@mvvaluas.nl
Geplaatst op maandag - 05 juni 2023 door PR-commissie

Oud-leden gezocht voor miniconcert 100 jaar Patronaat (Ut Tref)

Ben je ooit musicerend lid geweest van Stella Duce, Majorette Drum- en Brassband Venlo (MDB Venlo) of Muziekvereniging Valuas? En vind je het leuk nog eens die sfeer te proeven en mee te doen? Dan krijg je nu de kans om mee te spelen met de muziek van vroeger!

De partijen (afgestemd op je niveau) krijg je van tevoren thuisgestuurd. En je krijgt van ons als het nodig is een instrument te leen. 

Er wordt tijdens twee repetities voorafgaand aan 22 oktober samen met de huidige muzikanten van MV Valuas geoefend. Zorg dat je in ieder geval bij één repetitie aanwezig bent.
* Brassband: vrijdag 14 oktober en vrijdag 21 oktober van 19:30 uur tot 21:45 uur
* Percussiongroep: maandag 10 oktober en maandag 17 oktober van 20:00 uur tot 21:30 uur

Geïnteresseerde koperblazers kunnen zich via de mail aanmelden bij Ramon de Brouwer via brassband@mvvaluas.nl. Een appje sturen of bellen mag ook: 0683945614. Geïnteresseerde slagwerkers kunnen terecht bij Luuk Titulaer via percussion@mvvaluas.nl. Meld je uiterlijk zaterdag 8 oktober aan! Dan kunnen we tijdig zorgen voor partijen en eventueel een instrument.

Na aanmelding krijg je meer praktische informatie, zoals het afstemmen van je niveau en het doorsturen van de partijen. Ook kun je natuurlijk eerst op afspraak eens binnenlopen of kom naar de eerstvolgende open repetitie (brassband op vrijdag 7 oktober, percussiongroep op maandag 3 oktober).

Als je nog andere oud-leden kent die dit leuk gaan vinden, stuur dit bericht dan gerust door. Het zou super zijn om zoveel mogelijk oud-leden terug te zien bij ons concert en daarna gezellig bij te praten met (oud-)leden die je misschien al heel lang niet meer hebt gezien. Hoe leuk is dat?!

Geplaatst op maandag - 19 september 2022 door PR-commissie

MV Valuas Xperience FILM Part II

Over een kleine maand is het dan eindelijk tijd voor onze MV Valuas Xperience "FILM part II"! Nadat we dit concert vanwege de coronalockdown in december moesten uitstellen, kunnen we nu weer bezoekers verwelkomen in Domani. Op zondag 3 juli om 15:00 uur zal Domani ondergedompeld worden in de wereld van film en filmmuziek. Daar wil je als filmmuziekliefhebber zeker bij zijn.

De brassband en percussiongroep nemen je mee naar het wilde westen, gaan op avontuur door een attractiepark vol dinosaurussen, drinken een 'shaken, not stirred'-drankje met James Bond en worden achtervolgd door de maffia. De presentatie is deze middag in handen van Mat van Rhee.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://mvvaluas.nl/kaarten. Daarnaast zijn ze te koop bij Ut Tref en Primera Sinselveld in Venlo-Zuid. Ze kosten in de voorverkoop € 15,- incl. consumptie (kinderen 6 t/m 16 jaar € 5,-). Aan de dagkassa kosten kaarten € 17,50.

Geplaatst op maandag - 06 juni 2022 door PR-commissie

Agenda

zaterdag - 04 november 2023

Speculaasactie

vrijdag - 24 november 2023

25 jaar MV Valuas Jubileumconcert

zaterdag - 25 november 2023

25 jaar MV Valuas Reünie en feestavond

Sponsoren MV Valuas