Login

Vul in het onderstaande formulier uw email en wachtwoord in om in te loggen. Bent u nog geen lid van MV Valuas, meld u dan eerst aan!

Bestuur en contact

Het bestuur van MV Valuas wordt gevormd door een vijftal vrijwilligers en heeft als taak het dagelijkse reilen en zeilen van onze vereniging in goede banen te leiden. Daarnaast houdt zij zich bezig met de (middel)lange termijnvisie van de vereniging en waarborgt zij de kernwaarden die MV Valuas hoog in het vaandel heeft staan. Graag stelt het bestuur zich aan je voor.

Twan Beurskens

Voorzitter

Ik ben geboren en getogen in Venlo en maak al sinds mijn jeugd muziek. Begonnen op de blokfluit en nu nog steeds als muzikant bij de brassband als Bes-bassist (van klein naar groot instrument). Lid van MV Valuas ben ik dan ook vanaf de oprichtingsdatum en ik ben altijd actief geweest bij de organisatie van concerten, buitenlandse concertreizen en de AC. Sinds april 2016 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Leonie Smedts. Na een jaar proefdraaien, ben ik tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot de nieuwe voorzitter van MV Valuas.

Ik ben getrouwd met Petra, tevens spelend lid van MV Valuas. Wij hebben twee kinderen Anouk en Thom en zijn woonachtig in het Maasveld in Tegelen. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als QESH Officer, waarmee ik verantwoordelijk ben voor het kwaliteit- en veiligheidsbeleid bij Tennant in Uden. Mijn hobby's zijn musiceren, wielrennen/MTB/spinning, actief lid van VVK De Fiemelaers, Bourgondische leefstijl en lekker op vakantie.

Als voorzitter van MV Valuas wil ik zorgen voor een gezonde en stabiele basis om uiteindelijk het publiek muzikaal te vermaken.

voorzitter@mvvaluas.nl

Vacant

Secretaris

Nick Ingenpasz

Penningmeester

Mijn naam is Nick Ingenpasz, penningmeester van Muziekvereniging Valuas en daarmee lid van het Dagelijks Bestuur. Ooit ben ik begonnen als voorzitter van de Sponsorcommissie waarna de weg zich vervolgde naar 2de penningmeester en uiteindelijk 1ste penningmeester. Ik ben geboren en getogen in Venlo: dit is de plaats, heej wil ik bliéve! In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Manager Finance & Control bij ITSN, gevestigd in de Innovatoren te Venlo. Mijn werk en bestuursfunctie is een prima combinatie die mooi op elkaar aansluit. Sinds 1998 ben ik al lid van Muziekvereniging Valuas, waar ik ben begonnen met het volgen van lessen op de cornet. Inmiddels speel ik solo cornet binnen de Brassband, het is door de jaren heen een echte hobby van mij geworden!

administratie@mvvaluas.nl

Annejelle Maas

Sectieleider brassband / Coördinator opleidingen

Ik ben 44 jaar en ik ben al vanaf mijn 7e lid van de vereniging. Voorheen onder de noemer Stella Duce, vanaf 1997 zijn we verder gegaan als MV Valuas. Binnen de vereniging speel ik de partij van de repiano cornet, heb ik jaren in het AC gezeten, vele kampen georganiseerd en ik zit nu sinds twee jaar in het bestuur. Bij het bestuur heb ik de taak van sectieleider (jeugd)brassband en coördinator opleidingen. Dit houdt in dat ik de schakel ben tussen het bestuur en de (jeugd)brassband en zorg voor een goede communicatie en sfeer binnen de groep. Natuurlijk komt hier ook heel wat regelwerk bij kijken en ben ik vaak ook een vraagbak voor de mensen. Ook nieuwe mensen binnen een vereniging kunnen bij mij terecht voor vragen over de opleiding of (jeugd)brassband.

brassband@mvvaluas.nl

Richard Burhenne

Sectieleider percussiongroep

Mijn naam is Richard Burhenne, geboren op 23 oktober 1972 en woonachtig in Venlo-Zuid. Ik ben getrouwd met Nicole en wij hebben 2 prachtige kinderen, Kay en Amy. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij Bouwcenter Driessen.

Via mijn zoon Kay zijn mijn dochter Amy en ik in contact gekomen met Muziekvereniging Valuas. Omdat ik elke maandagavond aanwezig was bij de repetities en meeging met optredens van de percussiongroep, en ik het ook altijd leuk vond om muziek te maken, ben ik gevraagd om lid te worden en in de leer gegaan bij de vereniging. En zo ook op deze manier in de rol van sectieleider van de percussiongroep terecht gekomen, wat ik met veel plezier doe. Als sectieleider ben ik de schakel tussen het bestuur en de percussiongroep. Natuurlijk komt hier ook heel wat regelwerk voor bijvoorbeeld optredens bij kijken. Voor leden binnen de percussion groep dien ik als vraagbaak en kunnen ze bij mij terecht voor vragen over de opleiding of andere zaken.

Mijn verdere hobby’s zijn fietsen en zwemmen. Nou genoeg over mijzelf en misschien tot een keer bij Muziekvereniging Valuas.

percussion@mvvaluas.nl